Home

Onze dirigent

In 2001 ben ik afgestudeerd als klassiek zangeres aan het Artez conservatorium van Zwolle in de eerste fase en heb mij daarna in de 2e fase gespecialiseerd in ensemblezang.
Als zangeres ben ik jaren verbonden geweest aan verschillende professionele koren, Capella Frisiae, het Rotterdam Symphony chorus, Studium Chorale, en Consensus Vocalis.
Op dit moment zing ik verschillende projecten bij het Bachkoor Holland olv Gijs Leenaars en het Nieuw Vocaal Ensemble olv Klaas Stok.

Het is mijn grote passie om samen met anderen te zingen in de meest uiteenlopende stijlen. Acapella koorzang heeft daarin een bijzondere plaats. Ik ben weliswaar klassiek geschoold, maar heb ook een voorliefde voor close harmony en popmuziek.

Ik ben werkzaam als zangeres, zangpedagoog en dirigent. In 2006 ben ik begonnen met dirigeerlessen op het conservatorium om mij te bekwamen in dat vak. Ik heb een aantal jaren les gehad van Jos Leussink en Klaas Stok, volg geregeld bijscholingen en ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen.

Mijn eerste koor was een kerkkoor dat ik 6 jaar heb gedirigeerd. Daar kwam in 2009 KamerkoorLelystad bij, dat ik 9 jaar heb gedirigeerd tot 2018. Sinds augustus 2015 dirigeer ik  vrouwenkoor de Paradijsvogels uit Biddinghuizen en sinds november 2018 ben ik dirigent van popkoor Remix uit Almere.

Naast dat zelf zingen mijn grote passie is, vind ik het ook geweldig om voor een koor te staan. Koorleden enthousiasmeren en inspireren met mooie koormuziek en werken aan een zo mooi mogelijke doorleefde koorklank, zodat de muziek en de zangers optimaal tot hun recht komen. Daarmee hoop ik samen met de koorleden, koorwerken zo tot leven te laten komen en daarin, vanuit de gezamenlijke passie, het publiek meenemen, laten genieten en ontroeren.

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat