Home

Vrouwenkoor De Paradijsvogels zoekt nieuwe leden

Vrouwenkoor De Paradijsvogels zoekt nieuwe leden 3 mei 2022.  De dames van vrouwenkoor De Paradijsvogels kunnen versterking gebruiken en zoeken daarom nieuwe leden. Wie geïnteresseerd is, wordt van harte welkom geheten tijdens de volgende repetitieavond op maandag 9 mei.

"Onze repetitie start altijd met inzingen, dit zijn vaak liedjes en canons om de stembanden los te maken", schrijft De Paradijsvogels. "Daarna gaan we aan de slag met ons repertoire. Vóór de pauze zijn we vaak serieus aan het studeren om na de pauze het geleerde in praktijk te brengen. Verder zingen we dan liederen die we al goed kennen om zo lekker ontspannen af te sluiten".

Verschillende talen
De Paradijsvogels: "Ons repertoire is vooral lichte muziek en popmuziek, met soms een uitstapje naar licht klassiek of volksmuziek in verschillende talen. Nieuwsgierig of het wat voor je is? Kom luisteren en laat je inspireren door onze muziek".

Kennis maken
De repetitieavond is vanaf 19.45 uur in de Binding in Biddinghuizen, in kerkzaal De Voorhof. Rond 20.45 uur is er een korte pauze waarna er verder gerepeteerd wordt tot 21.45 uur. Wie nieuwsgierig is geworden, is van harte welkom kennis te komen maken met het koor en met dirigent Francis Evers. Meer informatie is te vonden op https://www.deparadijsvogels.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat