Home

Nieuwe dirigent voor Paradijsvogels

Nieuwe dirigent voor Paradijsvogels 18 augustus 2015.  Met ingang van het nieuwe seizoen heeft vrouwenkoor De Paradijsvogels een nieuwe, enthousiaste, dirigent. Geïnteresseerden kunnen kennismaken tijdens de open repetitie van het koor op 14 september.

De nieuwe dirigent, Francis Evers, is geen onbekende in de polder, onder andere als oprichter van het Kamerkoor Lelystad. Zij heeft haar sporen in de muziek al ruim verdiend. Na een studie aan het conservatorium in Zwolle heeft Francis zich op diverse vlakken gespecialiseerd. Bovendien geeft zij regelmatig stemvormingen.

Vrouwenkoor de Paradijsvogels is dan ook heel erg blij dat zij Francis aan zich heeft weten te binden. "Zij is een enthousiaste dirigent en heeft als doelstelling om de dames een zo mooi mogelijke koorklank mee te geven", aldus de voorzitter van het vrouwenkoor. "Met Francis kunnen we een stap voorwaarts maken".

Op maandag 14 september is er een open repetitie. U bent van harte welkom in kerkcentrum de Voorhof in Biddinghuizen. De repetitie begint om 20.00 uur.

De Paradijsvogels

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat