Home

Paradijsvogels twee keer in actie

Paradijsvogels twee keer in actie 18 november 2015.  Vrouwenkoor De Paradijsvogels treedt medio december twee keer op. Beide keren gaat het om een kerstmarkt. De optredens zijn in Biddinghuizen en in Lelystad.

Op vrijdag 18 december is er een optreden van het vrouwenkoor in Kerk- en zalencentrum De Voorhof tijdens de kerstmarkt die dan wordt gehouden in het centrum van Biddinghuizen en de Voorhof. Dit optreden is voor iedereen vrij toegankelijk en begint om 20.00 uur.

Natuurpark
Een dag later, op zaterdag 19 december, verkopen leden van het vrouwenkoor kerstaccessoires tijdens een kerstmarkt in het Natuurpark Lelystad. Dit combineren zij met een optreden tijdens deze kerstmarkt. "De kerstmarkt in Natuurpark Lelystad is inmiddels uitgegroeid tot een traditie: een gezellig familie-evenement voor jong en oud. Voor de tiende keer wordt op zaterdag 19 december 2015 de kerstmarkt georganiseerd. Naast de vele kramen zijn er vuurkorven, een levende kerststal, kerstmuziek en een lichtjesroute door het park", schrijft het koor op haar website.

Meer informatie over het vrouwenkoor vindt u op http://www.deparadijsvogels.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat