Home

Sfeervolle kerstmarkt in Biddinghuizen

Sfeervolle kerstmarkt in Biddinghuizen 7 december 2015.  Door het plaatsen, komende zaterdag van een tweetal prachtige kerstbomen in het winkelcentrum bereidt Biddinghuizen zich voor op de naderende kerst. Om helemaal in kerstsfeer te komen wordt er op vrijdag 18 december een kerstmarkt gehouden. De kerstmarkt vindt plaats van 16.00 tot 21.00 uur in het winkelcentrum en in kerkcentrum De Voorhof.

Aanmelden?
Scholen en verenigingen kunnen zich aanmelden voor het huren van een kraam op de kerstmarkt via info@ijsvogel.net. Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden voor een kraam. De kraamhuur dient op de kerstmarkt contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000.

Sfeer
Het belooft een hele sfeervolle kerstmarkt te worden. Meerdere Piratenkoren, dansgroepen, Maris Sonores en Kinderkoor Jong Leven zullen diverse optredens verzorgen. Zangvereniging de Paradijsvogels en Belcanto zullen vanaf 20 uur een mini kerstconcert geven in de Voorhof.

Mocht dit nog niet genoeg warmte geven dan zijn er buiten nog de vuurkorven van de scouting en schenkt het bestuur van Dorpsbelangen glühwein en warme chocolademelk. Tijdens de kerstmarkt zullen de Kerstman en Kerstvrouw ook niet ontbreken. Wie wil kan met hen op de foto.

Passage
De dames van de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage laten zich weer inspireren door het verleden. Vanaf 15.00 uur organiseren zij in de Voorhof een kerstmarkt zoals in grootmoeders tijd. Geheel in stijl verkopen zij zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan jam, taarten, wijn maar ook kerststukjes, sokken en sjaals.

Serious request
Na afloop van de kerstmarkt start in het dorpshuis "Het serious dorpsfestival".
Tijdens dit 24 uur durende festival zullen er tal van activiteiten plaatsvinden in Het Koetshuis. Dit heeft allemaal ten doel het steunen van de landelijke 3fm actie Serious Request.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat