Home

Paradijsvogels ontvangen 1000 uit Cultuurfonds (update)

Paradijsvogels ontvangen 1000 uit Cultuurfonds (update) 27 oktober 2017.  Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft aan Vrouwenkoor De Paradijsvogels uit Biddinghuizen een bijdrage gegeven van €1.000,=. Daarmee kan het koor een jubileumconcert organiseren.

In een eerder bericht werd gesproken over 2.500,= voor de Paradijsvogels. Die informatie klopte niet, nadat een aangepast persbericht namens het fonds werd verzonden.

"Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten", schrijft de organisatie. "Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen worden bijzondere initiatieven en talent gestimuleerd".

Behalve Vrouwenkoor De Paradijsvogels kregen ook diverse andere organisaties in Flevoland een subsidie van het fonds. Onder de organisaties bevinden zich bijvoorbeeld Dorpsbelang Kraggenburg, Theatergroep Sterrenstof uit Lelystad en Flevoland Jeugd Symfonieorkest. Steeds zijn de bedragen gekoppeld aan specifieke projecten.

Aanvragen voor 10 november
Organisaties die ook in aanmerking willen komen voor een subsidie, kunnen zich melden voor 10 november 2017. Meer informatie is te vinden via https://www.cultuurfonds.nl/Aanvragen-flevoland.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat