Home

Kerstconcert Vrouwenkoor de Paradijsvogels

Kerstconcert Vrouwenkoor de Paradijsvogels 9 december 2019.  Op vrijdag 13 december a.s. zingen de vrouwen van de Paradijsvogels de sterren van de hemel tijdens hun kerstconcert. Naast een aantal bekende liederen uit het bestaande repertoire zingen zij een uniek werk dat componist John Rutter geschreven heeft voor vrouwenstemmen en harpist.

Dancing Day bestaat uit een cyclus van zes traditionele kerstliederen die het kerstverhaal bezingen. De cyclus begint met de aankondiging van Jezus' geboorte. In zang- en harpspel hoor je de engelen jubelen, de kinderen zingen, de moeders treuren. Maria wordt bezongen als de meest pure en zuivere maagd. En Jezus roept in zijn lied 'This Day Will Be My Dancing Day' : zing mijn liefste, ik heb dit gedaan voor mijn ware lief!

Dancing Day wordt begeleid door harpiste Regina Ederveen. Verder werken mee Julian Nap als de little drummer boy en Herman Kamp op de piano. Ook zingen een aantal gast-zangeressen mee met het koor. De algehele leiding ligt in handen van dirigente Francis Evers.

Het concert vindt plaats op vrijdag 13 december 2019 in Kerk- en Zalencentrum De Voorhof, Biddinghuizen. Aanvang 20.00 uur. Het toegangskaartje kost €5,- p.p.

Kaartverkoop bij Henk en Ria in de Voorhof tijdens openingstijden of voor aanvang van het concert.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat