Home

Vrouwenkoor De Paradijsvogels zingt op korendag in Wezep

Vrouwenkoor De Paradijsvogels zingt op korendag in Wezep 12 november 2016.  Op zaterdag 12 november a.s. doet het Vrouwenkoor De Paradijsvogels uit Biddinghuizen weer mee aan een Korendag. Op deze dag zingen 27 koren de mooiste liederen van hun repertoire. Ook De Blauwbaarden en Vaya Con Dios uit Biddinghuizen zijn van de partij.

Het zangfestijn vindt plaats in Partycentrum Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep en wordt georganiseerd door het Popkoor WatZUP  uit Wezep.
De dag begint om 12.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Het repertoire van Vrouwenkoor De Paradijsvogels bestaat uit licht populaire muziek: ballades, Nederlands en Engelstalige popmuziek, volksmuziek en liederen uit musicals. Op de Wezeper Korendag is elk koor tweemaal te horen.
Het Vrouwenkoor De Paradijsvogels treedt op om 18.00 uur en 19.30 uur. Het zingt de volgende liederen:
Sana , een traditioneel lied uit Botswana; Hallelujah, een lied van Leonard Cohen in een bewerking van Tim Breel; Yesterday, een lied van John Lennon en Paul McCartney; Bridge Over Troubled Water, een lied van Paul Simon en een medley van Abba liederen.
Het koor wordt begeleid op de piano door Tim Breel. Zowel koor als pianist staan onder de bezielende begeleiding van dirigente Francis Evers uit Lelystad.
 
Heeft u interesse? Koop dan uw kaartje voor € 4, - bij één van de koorleden van De Paradijsvogels . Wij hopen u in Wezep te ontmoeten.

<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat