Home

Kerst met Vrouwenkoor De Paradijsvogels

Kerst met Vrouwenkoor De Paradijsvogels 6 december 2017.  Op vrijdagavond 15 december aanstaande zingt Vrouwenkoor De Paradijsvogels kerstliederen tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in Kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor zingt vanaf 20.00 uur. Een dag later staan er nog twee optredens gepland en wel op de Kerstmarkt in het Natuurpark Lelystad.

De vrijdagavond begint met twee bekende liederen: 'De Lucht is een Wonder' en 'Stille Nacht'. Het publiek mag daarbij een aantal coupletten meezingen. Na deze samenzang zingen De Paradijsvogels het Russische Bajuschki, dat een vast onderdeel is geworden van het kerstrepertoire. Naast bekende aloude teksten zingt het koor nieuw ingestudeerde liederen waaronder het bekende 'Little Drummer Boy'. Het concert eindigt met het eveneens bekende 'Hallelujah'.

Welkom
"Het wordt een mooie mix van oud en nieuw, luisteren en meezingen", schrijft het koor in een persbericht. "Iedereen is dan ook van harte welkom". Vanaf 20.00 uur begint het optreden in zaal De Beuk van kerk- en zalencentrum De Voorhof o.l.v. dirigente Francis Evers. Heleen van Els begeleidt de zang van het koor met piano.

Natuurpark
Op zaterdag 16 december staat het koor nog twee keer op de planken. De Paradijsvogels zingen, net als tijdens eerdere edities, op de Kerstmarkt in het Natuurpark Lelystad. "We verzorgen twee keer een optreden, om 16.00 uur en om 17.00 uur. Andere dirigente, zelfde pianiste", schrijft het koor.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat