Home

Bijdrage voor Paradijsvogels

27 september 2007.  Tijdens de laatste bestuursvergadering van het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland is aan zeven verenigingen, waaronder vrouwenkoor in oprichting De Paradijsvogels, een financiële bijdrage toegekend.

Alle zeven verenigingen zijn werkzaam op het gebied van cultuur en natuur binnen de provincie Flevoland. Vrouwenkoor De Paradijsvogels ontvangt €2.500,= voor oprichtingskosten.

Ook uw project
Ook uw project kan nog dit jaar voor een bijdrage in aanmerking komen. Het bestuur vergadert voor het laatst in 2007 op 22 november a.s.

Verenigingen en stichtingen op het gebied van cultuur en natuur kunnen tot uiterlijk 3 weken voor deze datum een bijdrage aanvragen bij de Flevolandse afdeling van het Prins Bernhard Cultuurfonds, bereikbaar op maandag en dinsdag tijdens kantooruren, tel. 0320-265285, of door een mailbericht te sturen naar fl@cultuurfonds.nl.

Op onze website http://www.cultuurfonds.nl kunt u verdere informatie vinden, bijvoorbeeld over de voorwaarden waaronder een bijdrage kan worden verkregen.

Bron: Provincie Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat