Home

Onze dirigent

Sinds de zomer van 2015 wordt ons koor begeleid door Francis Evers, mezzosopraan en dirigent. Graag stelt zij zich hier aan u voor.

In 2001 heb ik mijn diploma klassiek zang behaald aan het conservatorium van Zwolle. Ik heb mij daarna gespecialiseerd in ensemblezang.
Als zangeres zing ik bij verschillende professionele ensembles (Bachkoor Holland, Studium Chorale en Rotterdam Symphony Chorus). Als solist verleen ik mijn medewerking aan concerten van diverse koren.
Sinds 2001 geef ik aan vele soorten koren stem- en koorvorming. Gedurende 6 jaar ben ik dirigent geweest van een kerkkoor en kreeg koordirectieles op bachelor niveau van Jos Leussink. Op dit moment heb ik les van Klaas Stok. In 2009 heb ik een kamerkoor opgericht in Lelystad (www.kamerkoorlelystad.nl). Sinds september 2015 ben ik ook dirigent geworden van vrouwenkoor de Paradijsvogels uit Biddinghuizen. 
Het is mijn grote passie om koorleden te enthousiasmeren en te werken aan een zo mooi mogelijk doorleefde koorklank. Bijzondere en mooie koorwerken zo tot leven laten komen en daarin vanuit de gezamenlijke passie, het publiek meenemen en ontroeren.


Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat