Home

Paradijsvogels vinden sponsor

Paradijsvogels vinden sponsor 16 maart 2009.  Hét vrouwenkoor in Flevoland, “De Paradijsvogels” uit Biddinghuizen wil graag veel optreden en daarom zochten zij naar een oplossing om herkenbaarder voor het publiek te zijn.

Zo ontstond de wens om een banier te laten maken. Aan die wens wilde Van Velthoven en Van het Hof, Business-controllers, graag tegemoetkomen en zij boden dan ook spontaan aan om een bannier met een frisse en heldere opdruk van Vrouwenkoor “De Paradijsvogels” te laten maken.

Repertoire
De Paradijsvogels zijn bezig een repertoire van moderne en vlotte nummers samen te stellen. Er wordt in het Nederlands en in het Engels gezongen. Ondanks het plezier en de ontspanning verliezen de dames de kwaliteit om een goed optreden te verzorgen niet uit het oog. Spreekt het zingen in dit vrouwenkoor u aan, kom dan eens kijken tijdens de repetitie op maandagavond vanaf 20.00 uur in De Voorhof, of kijk voor informatie op de site http://www.deparadijsvogels.netVan Velthoven & Van het Hof, Businesscontrollers in Dronten en Emmeloord, zijn actief in de volle breedte van de (administratieve) dienstverlening binnen ondernemingen of instellingen. Ook ondersteunen zij hun klanten op gebied van organisatie, personeel, verandermanagement en zelfs interim activiteiten. Voor verdere informatie kunt u terecht op http://www.businesscontrollers.nl

De Paradijsvogels

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat