Home

Paradijsvogels te gast bij voorjaarsconcert

Paradijsvogels te gast bij voorjaarsconcert 16 mei 2009.  Kamerkoor Vox Flevium presenteert ook dit jaar weer een voorjaarconcert.

Deze maal een sprankelend concert, onder leiding van dirigent Herman Kamp, met veel diversiteit en kleur. Passend bij het voorjaar.

In het programma komen arrangementen voor van de vermaarde “The King’s Singers”, een stuk van Edward Elgar, Brahms om maar iets te noemen. Maar ook Avondlicht van Bernard Zweers en het swingende Summertime, voor velen wel bekend, zullen niet ontbreken. Kortom gevarieerd en voor elke luisteraar wel een passende melodie.

Om die variatie nog te vergroten is vrouwenkoor “De Paradijsvogels” uit Biddinghuizen te gast. Zij zullen, onderleiding van dirigent Wilbert Ritsema, hun eigen kleurrijke geluid laten horen.

Het concert wordt gehouden op zondagmiddag 17 mei om 15:30uur. Het vindt plaats in kerkcentrum “De Hoeksteen”aan De Poort 19 in Swifterbant. De toegang is gratis.

Kamerkoor “Vox Flevium” is een regionaal georiënteerd koor met een breed repertoire. Van middeleeuws tot hedendaags, van close harmony tot (modern) klassiek, van gedragen tot uitbundig. Een ambitieus koor met oog voor kwaliteit en plezier, geleid door dirigent Herman Kamp.

Vrouwenkoor “De Paradijsvogels” uit Biddinghuizen is een vrij nieuw koor en bestaat sinds 2008. Het koor richt zich op de lichte muziek en is bezig een repertoire van moderne en vlotte nummers samen te stellen. Er wordt in het Nederlands en in het Engels gezongen. Ondanks het plezier en de ontspanning verliezen de dames de kwaliteit om een goed optreden te verzorgen niet uit het oog.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat