Home

Belangstelling Vrouwenkoor groot

6 september 2007.  Het vrouwenkoor-in-oprichting De Paradijsvogels lijkt te voorzien in een behoefte.

Ofschoon de repetities pas in januari aanvangen stromen de aanmeldingen van aspirant koorleden nu al binnen.

Het concept van het nieuwe koor lijkt de dames in Biddinghuizen aan te spreken. Bij De Paradijsvogels zal alles wat vrouwen leuk en belangrijk vinden centraal staan, maar wel met de nodige humor.

De kleding van de koorleden zal opvallend en vrouwelijk zijn. Te denken valt aan lange jurken, boa’s, hoeden en veren. Ook zal de nodige aandacht besteed worden aan kapsels en make-up.

Een saai koor wordt het niet en dat zal ook in de keuze van het repertoire naar voren komen. Mocht u nog liederen kennen waarvan u denkt; Dat is echt iets voor De Paradijsvogels, laat het dan gerust weten via onderstaande contactmogelijkheden.

Voor belangstellenden is er op 22 oktober een voorlichtingsavond in De Voorhof te Biddinghuizen, aanvang 20.15 uur. De eerste repetitie zal plaatsvinden op maandag 7 januari 2008, ook in De Voorhof te Biddinghuizen. Aanvang 20.00 uur.

Aspirantleden en ambulante muzikanten (de muzikanten mogen ook mannen zijn) voor vrouwenkoor De Paradijsvogels kunnen zich aanmelden via paradijsvogels.biddinghuizen@live.nl of telefonisch: 0321-332898. Daar kan men tevens terecht voor meer informatie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat