Home

Vrouwenkoor De Paradijsvogels van start

Vrouwenkoor De Paradijsvogels van start 11 oktober 2007.  Biddinghuizen heeft er een koor bij. De belangstelling voor Vrouwenkoor De Paradijsvogels is zo groot, dat nu zeker is dat het koor er daadwerkelijk komt.

Op maandagavond 22 oktober om 20.15 uur gaat het nieuwe koor in De Voorhof van start met een voorlichtingsavond voor (aspirant)leden.

Het concept van het nieuwe koor lijkt vrouwen in Flevoland aan te spreken. Nu reeds hebben ruim dertig belangstellenden zich opgegeven. Meer leden zijn nog welkom. Met de toezegging van een bijdrage van € 2.500,- van het Prins Bernhard Cultuurfonds is het koor ook financieel uit de zorgen.

Bij De Paradijsvogels zal alles wat vrouwen leuk en belangrijk vinden centraal staan, maar wel met de nodige humor. De kleding van de koorleden zal extravagant zijn. Te denken valt aan lange jurken, boa’s, hoeden en veren. Ook zal de nodige aandacht besteed worden aan kapsels en make-up. Tevens zal in de keuze van het repertoire naar voren komen dat het beslist geen saai kooi wordt.Tijdens de voorlichtingsavond, waarbij ook dirigent Wilbert Ritsema aanwezig zal zijn, zal ondermeer informatie worden verstrekt over de beoogde uitstraling van het koor, muziek en kleding. Om in de stemming te komen zal er een lied gezongen worden door de oprichters van het koor. De repetities van De Paradijsvogels gaan plaatsvinden op maandagavonden en vangen aan op maandag 7 januari 2008 om 20.15 in Kerkcentrum de Voorhof te Biddinghuizen.

Maar op 22 oktober om 20.15 uur dus eerst een voorlichtingsavond in De Voorhof.

Aspirantleden en ambulante muzikanten (de muzikanten mogen ook mannen zijn) voor vrouwenkoor De Paradijsvogels kunnen zich aanmelden via paradijsvogels.biddinghuizen@live.nl of telefonisch: 0321-332898. Daar kan men tevens terecht voor meer informatie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat